Booking systemet er gen-aktiveret

Dato: 2015-17-12 10:22:00
Så er booking systemet åbnet igen, efter de problemer der har været mht. afholdelse af SLZ JuleLAN 2015.
Dato'en for juleLAN er ændret til d. 25-28 december og dørene åbner kl. 12.00 fredag d. 25 december.
Hvis man havde booket en plads inden mandag d. 14 december og man ikke har svaret på den mail der er blevet sendt ud tirsdag d. 15 ang. juleLAN 2015, er ens plads nu blevet frigivet og man vil få refunderet pengene for pladsen (og evt. mad hvis man også har bestilt dette) i løbet af uge 52.
Det betyder derfor at der nu er masser af pladser ledige til dette års juleLAN, så hvis man ikke ved hvad man skal give sig selv i julegave, kunne man jo med fordel bestille en plads til dette års juleLAN! ;)

Vi glæder os til at se jer alle sammen!

Sponsorer

alternative text
alternative text
alternative text