Dato for SLZ JuleLAN er flyttet!

Dato: 2015-15-12 18:20:00
Der er i år sket det, som ingen af os ønsker skal ske. Der er sket en fejl i kommunikationen mellem SLZ og Stubhuset, hvilket betyder at vi desværre ikke kan afholde SLZ JuleLAN 2015 i perioden 18-21 december som planlagt, da der skal være andre aktiviteter i Stubhuset i den periode.

Datoen for SLZ JuleLAN 2015 er derfor rykket en uge frem, således at LAN'et kommer til at strække sig fra fredag d. 25 december til mandag d. 28 december.
Har du ikke mulighed for at deltage i LAN'et mellem jul og nytår behøver du ikke at gøre yderligere, da pengene for entré billetten vil blive tilbagebetalt til dig i uge 52. Pengene vil blive overført til den samme PayPal konto som du har betalt billetten med og din plads vil blive frigivet igen. Har du betalt for aftensmad vil disse penge også blive ført tilbage til dig, via MobilePay.

Hvis du har købt en plads til JuleLAN 2015 skulle du gerne have en modtaget en email med information om, hvad du skal gøre for at beholde din plads, hvis du stadig ønsker at deltage i LAN'et.
Pga. omstændighederne vil prisen for entré i døren derfor være den samme som på nettet i forsalg (175 kr. for medlemmer, 225 kr. for ikke-medlemmer).

Vi beklager meget for denne alvorlige fejl, vi gør selvfølgelig alt for at dette ikke skal ske igen.
Glædelig jul og godt nytår! :)

Sponsorer

alternative text
alternative text
alternative text