Gave til nye medlemmer

Dato: 2016-04-07 20:09:00
Som en lille bonus til vores nye medlemmer, vil der være en gratis gamer musemåtte til alle der har meldt sig ind i SLZ foreningen efter d. 01/07, ved deltagelse til SLZ SommerLAN 2016!

Hvis man ønsker at blive medlem af SLZ, skal man skrive en mail til slz@slz.dk, hvori man fortæller sit navn, sit mobilnummer (til MobilePay betaling af kontingent) samt hvilken mail adresse man har brugt til at oprette sig på www.slz.dk. Herefter vil man modtage en anmodning på 225 kr. på MobilePay og når denne anmodning er betalt, vil man blive sat som medlem på www.slz.dk så man kan booke sin plads til SommerLAN.

Vil vil selvfølgelig gerne takke vores sponsorer som flere gange årligt sørger for, at der er nogle lækre præmier på bordet til vores arrangementer - Så tag lige et smut forbi WebDanes.dk og tjek de vilde tilbud de har på menuen i anledning af deres 13 års fødselsdag!

Vi glæder os til at se jer til et super hyggeligt SommerLAN!

Sponsorer

alternative text
alternative text
alternative text